- -
UPV
 

XXVI Congrés d'Estudis en Telecomunicació

XXVI Congrés d'Estudis en Telecomunicació<br>

Del 21 al 25 de setembre

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull el XXVI Congrés d'Estudis de Telecomunicació organitzat pel Consell Estatal de Telecomunicació (CEET), associació que representa els estudiants d'Enginyeria, Enginyeria Tècnica, Grau i Màster de l'Àmbit de la Telecomunicació. El congrés té lloc del dilluns 21 al divendres 25 de setembre i en ell es debatrà sobre temes que afecten a la comunitat universitària en l'ambit de les telecomunicacions, amb l'objectiu d'arribar a conclusions que puguen traslladar-se al sector. 

Al congrés del CEET que se celebra a Gandia assistiran prop de huitanta estudiants de telecomunicació, procedents de la Universitat Politècnica de València, la Universitat Carlos III de Madrid, la Universidad Europea de Madrid, la Universidad de Vigo, la Universidad Politécnica de Madrid, la Universidad de Málaga, la Universitat d'Alacant, la Universidad de Extremadura, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universidad de Cantabria, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Universidad del País vasco, la Universidad de Castilla-la Mancha i la Universidad Autónoma de Madrid. 

La direcció del CEET afirma que esperen disfrutar d'unes estupendes instal·lacions, horaris ajustats i un gran ambient de treball. Des del Campus també ho esperem, benvinguts!

 

 

Más informació en esta web

(21/09/2015)EMAS upv