- -
UPV
 

Concurs de curts solidaris Educasňlid

Concurs de curts solidaris Educasňlid

Presenta el teu curtmetratge solidari fins al 18 d'octubre

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València col·labora amb el Concurs de Curts Solidaris Educasòlid, impulsat per les ONGs Globalmon, Viviendas para los Sin Techo i Educación, Deporte y Cooperación

Presenta el teu curtmetratge sobre Medi Ambient i Desenvolupament, Interculturalitat i Drets Humans i Desenvolupament, d'una durada màxima 25 minuts i demostra que l'audiovisual pot contribuir a un món millor. Cada participant pot presentar fins a dos curts.

Tens de temps fins el 18 d'octubre. Consulta les bases completes i si tens qualsevol dubte, envia un correu electrònic a educasolidsafor@gmail.com

Entre tots els curts rebuts l'organització realitzarà una preselecció en compliment de les bases i el seu propi criteri com a programadors. 

Les obres preseleccionades seran les que finalment optaran als premis del concurs. El primer premi està dotat amb 500 €; el segon, amb 300 € i el tercer, amb 200 €. A més, hi haurà dos accèssit de 100 euros cadascun.

El jurat està compost per representant de les ONGs organitzadores, docents d'imatge i audiovisual de l'IES Vetles e Vents i del Campus de Gandia de la UPV i professionals del sector. Cal destacar la participació del director artístic Félix Murcia, Premi Nacional de Cinematografia guardonat amb el Goya en cinc ocasions. 

T'anunciem ja que dijous 1 d'octubre a les 12.30 h en la Sala de conferències 1 del Campus de Gandia tindrà lloc la taula redona 'Solidaritat a través de l'audiovisual', organitzada per Educasòlid, en la qual participaran professionals i docents del món audiovisual. T'esperem!

Més informació en: 

Web d'Educasolid

 

(18/10/2015)EMAS upv