- -
UPV
 

Especialista en xarxes avalat per Cisco

Especialista en xarxes avalat per Cisco

Preinscripció oberta

La Universitat Politècnica de València imparteix en el seu Campus de Gandia el Diploma d'Especialització en Xarxes i Comunicació d'Ordinadors, que permet obtenir certificacions CCNA de Cisco Systems Inc. La preinscripció ja està oberta i s'ofereixen un màxim de 20 places per a garantir la qualitat de la docència, especialment de les pràctiques amb equips informàtics. Les classes s'imparteixen principalment els divendres a la vesprada (de 16:00 a 21:00) i dissabtes al matí (de 9:00 a 14:00) des de la primera setmana d'octubre. El Diploma d'Especialització consta de quatre cursos consecutius que poden realitzar-se individualment, amb algunes excepcions. Més informació sobre el Diploma d'Especialització en www.cfp.upv.es.

Cisco Systems Inc. és líder mundial en el mercat de xarxes i comunicacions i en el mercat de plataformes de les Tecnologies de la Informació. Les certificacions de Cisco Systems Inc. són molt valorades en l'àmbit empresarial perquè en nombrosos projectes (tant públics com a privats) s'exigeix que els adjudicataris compten amb personal certificat per Cisco. D'altra banda, segons explica el director del Diploma d'Especialització i professor de la UPV Jaime Lloret, "la majoria de les empreses treballen amb xarxes d'ordinadors i és imprescindible que hi haja personal amb coneixements per a fer-les funcionar de forma òptima; les fallades en la xarxa van en detriment de la productivitat". Gran part del professorat del Diploma d'Especialització en Xarxes i Comunicació d'Ordinadors ha obtingut reconeixements pels seus projectes, i recerques de gran nivell, relacionats amb les xarxes. Actualment el director del Diploma d'Especialització, Jaime Lloret, és president del Comitè tècnic d'Internet (IEEE Communications Society & Internet Society).

La formació oferida en el Diploma d'Especialització en Xarxes i Comunicació d'Ordinadors, és possible gràcies a la col·laboració entre la UPV i Cisco Systems que des de fa mes de 7 anys converteix al Campus de Gandia en Acadèmia Local del Programa d'Acadèmies Cisco Systems (Cisco Networking Academy - CNA).

El Diploma d'Especialització en Xarxes i Comunicació d'Ordinadors, consta de 30 crèdits ECTS i està dividit en quatre cursos consecutius: Ordinadors, sistemes operatius de xarxa i seguretat informàtica, que correspon amb el Curs IT Essentials de Cisco Systems Inc..; Xarxes d'Ordinadors, que correspon amb els cursos CCNA 1 + CCNA 2 de Cisco Systems Inc.; Xarxes Commutades i xarxes d'Àrea Extensa, que correspon amb els cursos CCNA 3 + CCNA 4 de Cisco Systems Inc.i Seguretat en la infraestructura de xarxa, que correspon amb el Curs CCNA Security de Cisco Systems Inc.

Per a poder accedir a aquest Diploma d'Especialització és imprescindible ser titulat/a universitari/a o professional amb nivell d'accés a la universitat, COU o FP-II o equivalent amb almenys 3 anys d'experiència en la temàtica relacionada amb el curs. Amb aquest ja són quatre els títols propis promoguts pel Campus de Gandia de la UPV.

(22/07/2015)EMAS upv