- -
UPV
 

Preinscripció oberta en Mŕster i Diploma d'Especialització en Aplicacions per a Mňbils

Preinscripció oberta en Mŕster i Diploma d'Especialització en Aplicacions per a Mňbils

La formació és online

Ja està oberta la preinscripció per al Màster en Desenvolupament d'Aplicacions sobre Dispositius Mòbils i el Diploma d'Especialització en Desenvolupament d'Aplicacions per a Android, impartits online per la de la Universitat Politècnica de València (UPV) i coordinat des del Centre de Formació Permanent de la UPV a Gandia . El Màster compta principalment amb professorat del Campus de Gandia i el Campus d'Alcoi i ambdues opcions, tant Màster com a Diploma, tenen un gran acolliment ja que se centren en un sector econòmic amb un gran creixement.

> Visita el web del Màster en Desenvolupament d'Aplicacions Mòbils

Segons Jesús Tomás, professor i investigador en el Campus de Gandia, el títol permet als alumnes desenvolupar aplicacions amb un interfície d'usuari vàlida per a diferents tipus de dispositius entre els quals destaquen smartphones, tauletes, wearables, smartTV i Google Glass. El Màster està gestionat des del Centre de Formació Permanent de la UPV; es pot realitzar el Màster sencer, cursar assignatures soltes (Android: Fonaments de Programació, Android: Avançat o Google Glass, Wearables, Android TV i Visió Artificial) o estudiar un Diploma per curs: Diploma d'Especialització en Android i Diploma d'Especialització en Computació Mòbil i Ubiqua. La inscripció de la segona edició ja està oberta. Tota la informació està disponible en mmoviles.upv.es

Segons Jesús Tomás, director del Diploma d'Especialització en Android i professor en el Campus de Gandia de la UPV, l'objectiu del Màster és capacitar l'alumne per a adaptar els seus coneixements en el desenvolupament d'aplicacions sobre dispositius mòbils. S'estudien les plataformes iOS, Windows Phone, WebApps i Unity 3D. Així mateix, s'aconsegueix un alt grau d'especialització en una d'elles, en particular en la plataforma Android, que és la que major quota de mercat té en l’àmbit nacional i internacional, explica. ‘També es tracten aspectes relacionats de gran importància com la computació en núvol, les arquitectures SOA, els models de negoci, arquitectures de xarxa i visió artificial; l'estudiant desenvoluparà aplicacions amb una interfície d'usuari vàlida per a diferents tipus de dispositius utilitzant serveis de localització, pantalla tàctil, sensors, gràfics en 2D i 3D, multimèdia, fils d'execució, emmagatzematge de dades i accés a Internet’, afirma Jesús Tomás.

El professor i investigador Jesús Tomás és autor del gran llibre d’Android, per a aprendre a programar en aquest llenguatge i de diversos cursos gratuïts sobre Android impartits a través de la web www. edx.org, que han comptat amb desenes de milers de participants. 

(26/06/2015)EMAS upv