- -
UPV
 

Èxit de UPV Estiu al Campus de Gandia

Èxit de UPV Estiu al Campus de Gandia

En nombre d'assistents i en valoració per part dels estudiants

 El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) finalitza esta setmana la seua setena edició de cursos d'estiu, que ha comptat amb èxit d'inscripcions i valoracions molt positives per part dels assistents, tal com s'arreplega en les enquestes realitzades. Des de fa dos anys la formació que s'organitza al juliol en el Campus de Gandia s'engloba en l'oferta d'estiu de la UPV en els seus tres Campus; a Gandia la present edició ha tingut el lema ‘Refresca la teua creativitat’. 

Segons Luisa Camps, responsable d'UPV Estiu a Gandia, els cursos del Campus de Gandia es caracteritzen per l'exigència d'una alta qualitat formativa, que es tradueix en la participació de professorat de la UPV o experts del món empresarial amb gran experiència docent; per ser molt pràctics i enfocats a l'aprenentatge amb resultats i perquè es dirigeixen a grups reduïts per a permetre un més eficient en classe; els preus també són molt ajustats, gràcies al suport d'entitats com la Càtedra d'Innovació, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o l'Ajuntament de Gandia, ja que es tracta que el màxim nombre de persones puguen gaudir d'aquesta formació de qualitat, que solament una universitat pot oferir. 

Professorat com Panxo Barrera, Marga Cabrera, o Pablo Shuller, de la Berckley School of València, han impartit formació sobre Lego Serious Play, Comunicació Digital, Marca Personal o Producció Musical amb Protools, de la qual s'han beneficiat persones de la Safor, de ciutats com València i fins i tot d'altres parts d'Espanya s'han acostat a les instal·lacions del Campus de Gandia. 

Per a Pepe Pastor, director del Campus de Gandia de la UPV, es tracta d’apropar a la comarca el coneixement de professorat de nivell universitari, una formació que molt poques ciutats de grandària mitjana tenen al seu abast. En total ha hi ha hagut prop de 150 inscripcions, en la seua majoria professionals, docents de nivells preuniversitaris i estudiants universitaris. Els cursos que més interès han despertat han sigut el de Producció Musical amb Protools, i els relacionats amb la creació de videojocs. 

En el Campus de Gandia la formació d'UPV Estiu s'ha centrat en quatre àmbits: 'Gestió i Empresa', on s'han oferit cursos per a millorar la gestió i imatge d'organitzacions i professionals; 'Creativitat', bloc dissenyat per a fomentar la innovació i l'eficiència; 'Eines per a la docència i la recerca', cursos dirigits en gran part a professorat de primària i secundària; i 'Informàtica i tecnologia', aplicacions útils per a organitzacions, professionals i també persones interessades en la programació i en la creació de videojocs.

Els cursos del Campus de Gandia tenien una durada de 10 o 20 hores i existia una reducció en la matrícula d'un 30% per a col·lectius sensibles, com a estudiants universitaris, persones jubilades, persones amb discapacitat i persones en atur. El professorat de secundària i batxillerat també comptava amb una reducció en el preu.

(30/07/2015)
Més informació:
No DisponibleEMAS upv