- -
UPV
 

El Campus de Gandia de la UPV, centre docent de prestigi internacional

El Campus de Gandia de la UPV, centre docent de prestigi internacional

Informe Universia

La Universitat Politècnica de València és el quart millor centre universitari en tota Espanya en àrees de coneixement relacionades amb les Telecomunicacions i l'Electrònica; també està en quarta posició en titulacions de l'àmbit de l'Economia i Negocis i ocupa la cinquena posició en l'àmbit de les Ciències Ambientals, àrea en el qual destaca el Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners que s'imparteix al Campus de Gandia. Tres dels graus que ofereix el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València pertanyen als àmbits en els quals la UPV apareix entre les millors universitats: el Grau en Turisme (àmbit d'Economia i Negocis); Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge (àmbit de Telecomunicacions) i Grau en Ciències Ambientals. 
 
La informació l'ha oferit la xarxa de cooperació universitària Universia en la seua pàgina web. Universia està constituïda per 1.232 institucions d'educació superior en 23 països i l'informe presentat es basa en les dades oferides per prestigiosos rànquings internacionals: el rànquing de Shanghái i el rànquing QS per matèries. Del conjunt de disciplines en les quals la UPV figura entre les 10 primeres d'Espanya, Universia afirma: "Els qui decidisquen matricular-se en alguna de les seues titulacions rebran formació de sobrat pes internacional".
 
El director del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, Pepe Pastor, s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats d'aquest informe, que situen a tota la Universitat Politècnica de València i al seu Campus de Gandia com un centre docent de gran prestigi internacional. 
 
Estudis de Grau
El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ofereix 355 places en estudis de Grau i Màster Universitari per al curs 2015- 2016. Els Graus que es poden cursar són: Grau en Turisme; Grau en Ciències Ambientals; Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge; Grau en Comunicació Audiovisual i Doble Grau en ADE - Turisme (impartit conjuntament amb el Campus d'Alcoi, on s'ofereixen 15 places). En total es pot matricular en Graus de Gandia 275 estudiants; la preinscripció està oberta fins al 3 de juliol, en primer termini. 
(12/06/2015)EMAS upv