- -
UPV
 

Els Graus de la UPV a Gandia, els més valorats de la Comunitat Valenciana

 Els Graus de la UPV a Gandia, els més valorats de la Comunitat Valenciana

Ciències Ambientals i el Turisme, el millor i segon més valorat d'Espanya, respectivament

El Grau en Ciències Ambientals; el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge; el Grau en Comunicació Audiovisual i el Grau en Turisme, estudis que imparteix la Universitat Politècnica de València en el Campus de Gandia, són els més valorats a la Comunitat Valenciana (empatats amb altres universitats, en alguns casos) segons la cinquena edició de l'U-Rànquing, elaborat per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià de Recerques Econòmiques (IVIE).

Rànquing estatal 

El Grau en Ciències Ambientals és el primer en aquest rànquing a Espanya; el Grau en Turisme, el segon de l'estat, el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge, el tercer segons aquest rànquing i el Grau en Comunicació Audiovisual, el cinquè millor d'Espanya. 

Tots els Graus que s'imparteixen en el Campus de Gandia de la UPV apareixen en la primera posició en relació amb estudis de la seua mateixa especialitat que s'imparteixen a la Comunitat Valenciana, encara que amb alguns empats.

Anàlisi exhaustiva

En total, U-Rànquing 2017 analitza 61 universitats, que representen més del 93% de l'alumnat del sistema universitari i del 98% de la seua producció investigadora. La classificació inclou 48 universitats públiques (totes excepte la UIMP i la Universitat Internacional d'Andalusia, a causa que les seues singularitats no permeten la comparació) i les 13 universitats privades que ofereixen informació adequada per al càlcul dels indicadors. 

(02/06/2017)
Més informació:
U-Ranking 2017EMAS upv