- -
UPV
 

Visita del Comité d'Avaluaciķ Externa

Visita del Comité d'Avaluaciķ Externa

Per a l'acreditació del Grau en Ciències Ambientals i el Grau en Tecnologies Interactives

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) rebrà la visita del Comité d'Avaluació Externa de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) en el marc del programa de renovació de l'acreditació del Grau en Ciències Ambientals i el Grau en Tecnologies Interactives.
 
Durant aquesta trobada, que tindrà lloc de manera virtual del 22 al 24 de març, els/les avaluadors/es s'entrevistaran amb els col·lectius involucrats en els dos títols anteriorment citats: alumnat, professorat, equips directius, responsables dels graus, ocupadors/es i diplomats/des.
 
Cal recordar que, l'acreditació és un procés d'avaluació que realitzen auditors externs, per a assegurar la qualitat de l'ensenyament impartit en les titulacions, a més de verificar que aquestes compleixen els seus compromisos.
 
El procés per a la renovació de l'acreditació del Grau en Ciències Ambientals i el Grau en Tecnologies Interactives que s'imparteixen al Campus de Gandia culminarà amb l'informe d'avaluació que es remetrà al centre universitari.
 
(16/03/2023)EMAS upv