- -
UPV
 

Web d'emergčncies

 Web d'emergčncies

Per a mantenir informada la comunitat universitària de qualsevol avís, principalment de tipus meteorològic

La pàgina web d'emergències de la Universitat Politècnica de València (UPV) inclou tota la informació sobre els nivells d’alerta actius a cada campus, que oscil·len entre el nivell 0 (verd) –que indica una situació de normalitat– i el nivell 4 (roig fosc) –que correspon a una alerta molt alta–. Com a dada destacable, la pàgina mostra l'hora de la següent actualització i els telèfons i extensions d'emergències, que operen de manera conjunta per a tots els campus.  

En cas d'alerta de nivell 1 (groc) o superior, la UPV llançarà, així mateix, avisos en el seu canal de Telegram i en les principals xarxes socials (Twitter i Instagram).

Els missatges detallaran quines instal·lacions o activitats poden veure's afectades, així com les precaucions que cal seguir, i s'aniran actualitzant quan la situació ho requerisca.

Nivells d’alerta

Nivell 0: Situació de normalitat. No procedeix cap actuació.

Nivell 1: Nivell d'alerta mínim. Alerta interna dels equips d'emergència, que afecta un edifici o un campus.

Nivell 2: Nivell d'alerta mitjà. Alerta interna dels equips d'emergència, que afecta tot un campus. Possible suspensió parcial o total d'activitats en l'exterior.

Nivell 3: Nivell d'alerta alt. Avís als serveis públics d'emergència. Evacuació, confinament o cessament de les activitats universitàries que afecta un campus o més d'un.

Nivell 4: Nivell d'alerta molt alt. Avís als serveis públics d'emergència. Tancament de les instal·lacions universitàries. L'equip de suport es manté de guàrdia per al control d'instal·lacions crítiques.

Informa’t en cas d’alerta

L’enllaç a la pàgina web d’emergències es troba a la pàgina principal de la web de la UPV, a la cantonada superior esquerra de la pantalla, damunt del logo.

Canal Telegram: https://t.me/politecnica

Twitter: https://twitter.com/UPV

Instagram: https://www.instagram.com/instaUPV

(01/01/2023)



EMAS upv