- -
UPV
 

PAU 2022, convocatòria extraordinària

PAU 2022, convocatòria extraordinària

138 estudiants s'examinen en la convocatòria extraordinària de les PAU que acull el Campus de Gandia

Després de la convocatòria ordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) que es van celebrar els dies 7, 8 i 9 del passat mes de juny, l'estudiantat que haja suspés o que vulga aconseguir una major nota en els seus exàmens, té ara una segona oportunitat en la convocatòria extraordinària de les PAU. 

Al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), 138 estudiants s'examinaran els dies 5, 6 i 7 d'aquest mes de juliol en la convocatòria extraordinària. La major part (88) es presentarà a la fase obligatòria i la resta (50), a la voluntària. 

Tribunal 9 al Campus de Gandia

Per a l'ocasió, s'ha disposat d'un tribunal (Tribunal 9) que acollirà l'alumnat del Col·legi Gregori Mayans i Ciscar (Gandia), Col·legi Las Colinas (Real de Gandia), Real Col·legi Escola Pia (Gandia), IES Ausiàs March (Gandia), IES María Enríquez (Gandia), IES Montdúver (Xeraco), IES Tirant lo Blanc (Gandia), IES Vall de la Safor (Vilallonga) i l'IES Vsles e Vents (Grau de Gandia). També, a l'estudiantat del Col·legi Escolàpies (Gandia), Col·legi Los Naranjos (Gandia), Col·legi San José de la Muntanya (Oliva), IES Gabriel Ciscar (Oliva), IES Gregori Maians (Oliva) IES Jaume II el Just (Tavernes de la Valldigna), IES Joan Fuster (Bellreguard) i l'IES La Valldigna (Tavernes de la Valldigna).

Les proves començaran el dimarts, 5 de juliol, a les 9.30 hores, amb l'examen de l'assignatura d'Història d'Espanya. Després d'un descans de 45 minuts, a les 11.45 hores, es reprendrà la jornada amb l'assignatura de Valencià. I, a la vesprada, serà el torn de les següents matèries: Economia de l'Empresa, Biologia, Cultura Audiovisual II, Física i Història de l'Art. 

Tota la informació sobre el calendari i els horaris de cada prova pot consultar-se en la pàgina web de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, en aquest enllaç

Quan es donaran a conèixer les notes de la convocatòria extraordinària de les PAU?

Les qualificacions de la convocatòria extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat es donaran a conèixer a partir de les 17 hores del 12 de juliol, i la petició de revisió dels exàmens es realitzarà els dies 15, 18 i 19 de juliol fins a les 14 hores.

Preinscripció per al curs 2022-2023  

Cal recordar que, l'alumnat que faça les PAU al juliol ha d'emplenar la preinscripció sense saber la seua nota, ja que la preinscripció finalitza el 8 de juliol i els resultats de les PAU es publicaran el 12 de juliol.  

Per això, en la preinscripció de la Comunitat Valenciana es poden emplenar fins a 20 graus, és a dir, fins a 20 carreres que s'imparteixen en les cinc universitats públiques valencianes.  

Per a més informació sobre la preinscripció universitària 2022, pot consultar-se la web de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

(04/07/2022)



EMAS upv