- -
UPV
 

Safor Salut

Safor Salut

Píndola tecnològica sobre els aspectes clau per al desenvolupament d'aplicacions en el sector salut

El programa de cooperació Safor Salut -iniciativa conjunta del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV); FISABIO-Departament de Salut de Gandia; FISABIO-HACLE La Pedrera i la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES)- celebrarà una píndola tecnològica sobre aspectes claus per al desenvolupament d'aplicacions en el sector salut. 
 
La sessió tindrà lloc el dijous, 30 de juny, de 13.00 a 14.30 hores, en format presencial, en les instal·lacions de l'edifici Foment d'Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia. A més, podrà seguir-se en línia a través de la plataforma Zoom.
 
La jornada està dirigida al personal investigador del Campus de Gandia, al personal sanitari, a empreses de la comarca de la Safor i associacions de persones i pacients amb la finalitat de proposar i col·laborar en la resolució de nous reptes.
 
Aplicacions per a la salut
 
En el mercat, hi ha més de 165.000 aplicacions relacionades amb la salut, i la xifra va en augment. Aquestes eines faciliten el control, la comunicació i la informació de la nostra salut. La gran majoria estan dedicades a àrees de benestar, dieta i exercici, i el 22%, aproximadament, estan destinades a malalties, maneig i control del tractament. Amb aquestes aplicacions es brinda l'oportunitat d'identificar possibles problemes de salut, d'una forma primerenca. Fet que motiva a adoptar una millor conducta en la salut. 
 
Innovació tecnològica en el sector salut
 
El desenvolupament de les aplicacions per al sector salut representen una excel·lent oportunitat d'innovar en la millora de la salut de la població, així com en la reducció de costos i temps en l'assistència sanitària. I, de manera particular, en els entorns d'associacions de persones i pacients. 
 
En aquest context, la jornada que ha organitzat Safor Salut té per objectiu aportar informació que incentive la proposta de projectes d'investigació i innovació per part del personal investigador del Campus de Gandia i del personal sanitari, de l'Hospital Comarcal Francesc de Borja i de l'Hospital La Pedrera, així com per part d'empreses, ajuntaments, mancomunitats i associacions de persones i pacients. 
 
Amb aquesta finalitat es plantejaran els conceptes bàsics del desenvolupament de les aplicacions en el sector salut, per a disposar d'informació sobre quan té sentit desenvolupar una aplicació, quan recórrer a una aplicació ja existent o quins aspectes han de ser tinguts en compte per al seu èxit. 
 
Més informació i inscripció, en aquest enllaç. 
 
(22/06/2022)



EMAS upv