- -
UPV
 

Valora el teu títol

Valora el teu títol

Què et semblen les aules on estudies? Què opines dels materials i les activitats? Contesta a l'enquesta sobre la gestió del teu títol 

Si eres estudiant de la UPV, aquest mes de maig rebràs una enquesta sobre la gestió dels títols oficials de la UPV. Són només 10 preguntes que et permeten valorar diferents aspectes dels estudis que estàs cursant: des dels espais i recursos que es posen a la teua disposició (aules, tallers, laboratoris…) fins a la informació que reps sobre la teua carrera, el desenvolupament i els resultats previstos.
 
L'enquesta està pensada per a identificar les àrees de millora de la UPV i, a més, és imprescindible a l'hora de complir amb els requisits de les avaluacions externes, tant de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) com d'altres organismes oficials.
 
Contestada en 10 minuts
 
L'enquesta és totalment responsive, així que pot ser tramitada des de qualsevol dispositiu mòbil. I, com és tan breu, només necessitaràs 10 minuts per a respondre-la. Compta, a més, amb un camp obert perquè pugues escriure la teua opinió o qualsevol comentari extra.
 
Podràs accedir al formulari fent clic en l'enllaç que trobaràs en el missatge que has rebut en el teu correu electrònic de la UPV -l'enllaç és personal i intransferible-. Si ho has eliminat, hauràs d'entrar en la intranet (secció “Serveis”, apartat “Avaluació, Planificació i Qualitat”, “Enquestes de satisfacció”) o a través de la URL que figura en la pàgina d'entrada a PoliformaT.
 
(06/06/2022)



EMAS upv