- -
UPV
 

Formaciķ i professionalitzaciķ de la funciķ docent

Formaciķ i professionalitzaciķ de la funciķ docent

EXUPU, títol propi d'Expert Universitari en Pedagogia Universitària

El títol d'Expert Universitari en Pedagogia Universitària, EXUPU, és un títol propi que ofereix l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Politècnica de València (UPV), per a donar resposta a la necessitat i el propòsit d'aprofundir en la docència universitària. 

“Aquest títol ha sigut dissenyat a partir de l'experiència adquirida en edicions anteriors, prenent en consideració els resultats d'altres contextos amb iniciatives d'aquestes característiques, així com l'ampli repertori d'estudis i investigacions sobre ensenyament universitari i formació de professorat d'ensenyament superior”.

El títol d'Expert Universitari en Pedagogia Universitària està dirigit al personal docent i investigador de la UPV amb experiència docent en la universitat. Consta de 20 crèdits ECTS distribuïts en: formació teoricopràctica, pràcticum i treball final. 

La metodologia emprada durant el curs permet compartir experiències, reflexions i inquietuds amb especialistes en l'àmbit pedagògic, amb l'equip de tutors i tutores i amb la resta dels companys i les companyes.

El programa s'iniciarà amb una sessió d'inauguració i benvinguda el 25 de gener, de 10 a 12 hores, a través de Microsoft TEAMs.

Per a més informació sobre el títol propi d'Expert Universitari en Pedagogia Universitària, consulta el següent enllaç.

(14/01/2022)



EMAS upv