- -
UPV
 

Tallers de desenvolupament personal

Tallers de desenvolupament personal

Per a donar resposta a necessitats formatives i aconseguir objectius acadèmics i professionals

Com sobreviure al primer any d'universitat?, com gestionar eficaçment el temps?, com buscar informació científica o com preparar un TFG? El programa de formació Desenvolupament personal dirigit a l'alumnat proporciona estratègies per a aplicar tant en la vida personal com en l'acadèmica. 
 
Aquesta iniciativa de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat Politècnica de València (UPV) busca donar resposta a les necessitats formatives de l'estudiant, així com ajudar-lo a aconseguir els seus objectius acadèmics i personals. 
 
Per aquesta raó, l'ICE ofereix una varietat, en temàtica i modalitat, de cursos formatius durant l'any. La inscripció és gratuïta i ha de realitzar-se des de la Intranet. A més, en finalitzar cada activitat, s'emet un certificat d'aprofitament. 
 
Tercera convocatòria, preinscripció oberta a partir del 20 de setembre. 
 
Consulta ací el programa

ICE, Institut de Ciències de l'Educació
 
L'ICE té com a missió respondre a les necessitats derivades del Model Educatiu de la UPV, recollit en els diferents programes institucionals, així com facilitar suport pedagògic especialitzat als agents implicats (professorat, equips directius, estudiants i comunitat universitària en general) amb el propòsit de situar a l'estudiant i la seua implicació en l'aprenentatge en el centre de la formació que s'ofereix des de la mateixa universitat.
 
(15/09/2021)



EMAS upv