- -
UPV
 

Jornades Portes Obertes UPV 2021

Jornades Portes Obertes UPV 2021

La sessió del Campus de Gandia serà el 22 d'abril a les 17 hores

La Universitat Politècnica de València realitza les Jornades de Portes Obertes (JPO) 2021, de nou a través de sessions en línia. El seu objectiu: presentar la universitat; els graus i dobles graus que s'hi imparteixen, i resoldre dubtes en directe amb professorat universitari, personal especialista tècnic i estudiantat. Estan dirigides tant al futur alumnat com a les seues famílies.

14 sessions

Enguany, les JPO s'han distribuït en 14 xarrades durant els mesos d'abril i maig. La primera, imprescindible, és la presentació de la UPV, on s'explicarà l'estructura dels estudis universitaris, les possibilitats d'intercanvi, els grups ARA, les dobles titulacions, esports, beques… Tot el que necessites saber per a estudiar a la Universitat Politècnica de València.

La resta dels seminaris web tractaran específicament dels graus i dobles graus oferits: notes de tall, eixides professionals, assignatures, pràctiques... En cada esdeveniment, es presentaran títols concrets, per la qual cosa la persona assistent pot triar en quines sessions vol participar i registrar-se en totes les que li interessen. Després de cada exposició, es podran fer preguntes en directe per a resoldre qualsevol dubte pendent.

Registre ja obert

El termini per a registrar-se en les diferents xarrades ja està obert. Totes, excepte la número 5, es realitzaran a les 17 h, per a facilitar en tot el possible l'assistència a aquestes, i tindran una duració entre mitja hora i una hora, segons el nombre de títols exposats, a la qual cal sumar el torn de preguntes.

En la web de les JPO hi ha la informació específica de cada sessió i l’enllaç per a registrar-se. 

(26/03/2021)



EMAS upv