- -
UPV
 

Bocados de Cine es reinventa i incentiva la participaciķ

Bocados de Cine es reinventa i incentiva la participaciķ

Huitena edició de Bocados de Cine

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia i restaurants de la ciutat, organitza la huitena edició de Bocados de Cine, que enguany continuarà acostant el millor de la gastronomia i el cinema gràcies a les videoreceptes elaborades per grans professionals de la cuina.

A través del canal de YouTube de Bocados de Cine i de les xarxes socials es podran seguir les 'Receptes de pel·lícula' que prepararan els cuiners i cuineres dels restaurants participants. En aquests vídeos s'explicarà pas a pas com elaborar els grans plats que es poden veure en pel·lícules seleccionades on la cuina i la gastronomia són les protagonistes. A més, en aquests vídeos també s'entrevista als responsables de cada restaurant per a conéixer la història vital i professional que hi ha darrere de cada cuina. En la web www.bocadosdecine.com es pot ampliar la informació

En la seua huitena edició, Bocados de Cine compta amb la col·laboració dels restaurants SaboreArte (que elaboraran una recepta basada en la pel·lícula La cuinera del president i que es pot veure a partir de l’11 de desembre), Almar (que interpretarà un plat del film Vatel al gener de 2021), Fusta (que farà la seua recepta de pel·lícula sobre Chocolat al febrer de 2021) i Casa Manolo (que cuinarà Ratatouille al març del 2021).

Segons Lola Teruel, responsable de Bocados de Cine, l'originalitat d'aquesta edició, és que “ara els afeccionats i seguidors de Bocados de Cine podran descobrir com es fan els plats estreles de les pel·lícules seleccionades i elaborar-los ells mateixos a les seues cases”. “En aquest any tan diferent que estem vivint, ens reinventem. Hem trobat una fórmula que ens dona l’oportunitat de continuar aprenent sobre cinema i gastronomia; i quina millor manera de fer-ho que entrant en les cuines de grans restaurants de Gandia”, assegura la professora i investigadora en Turisme.

A més, i gràcies al departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, se sortejarà cada mes un dinar per a dues persones en el restaurant corresponent. Podran participar en aquest sorteig els usuaris que interactuen en les publicacions de les videoreceptes de Bocados de Cine que farà Visit Gandia en els seus canals d'Instagram i Facebook.Més informació sobre el sorteig en http://www.visitgandia.com.

(17/12/2020)EMAS upv