- -
UPV
 

Setmana de la cičncia 2020

Setmana de la cičncia 2020

Del 16 y el 20 de novembre

Per quart any consecutiu, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, el CEIC Alfons El Vell i la Universitat de València uneixen les seues capacitats científiques i divulgatives per a organitzar la Setmana de la Ciència de Gandia, una iniciativa que tindrà lloc   del 16 al 20 de novembre mitjançant activitats destinades a fomentar l'interès de la ciutadania per la ciència i la tecnologia.

El Campus de Gandia comparteix el mateix compromís amb la ciència i la seua divulgació en què s'emmarca la Setmana de la Ciència. Ja en són 16, les edicions organitzades pel campus en la seua aposta per facilitar l'acostament i participació de les persones en la pràctica científica.

ACTE INAUGURAL
Dilluns 16. Inauguració de la Setmana de la Ciència i presentació del mural dedicat a Clara Grima, a la Biblioteca Campus de Gandia (UPV) a les 12.30 h.

Exposició: Que les matemàtiques t'acompanyen!
Selecció de llibres, tant físics com electrònics, sobre matemàtiques recreatives i divulgació matemàtica. Durant tot el mes de novembre en el hall de la Biblioteca del Campus de Gandia (UPV) i online.

Confirmació d'assistència a l'acte inaugural:
iditransferencia @ epsg.upv.es

TALLERS DE SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL
Quatre tallers dirigits pel professor Víctor García i impartits per alumnat del Grau en Ciències Ambientals del Campus, adreçats a estudiants de primària de col·legis de Gandia. A la Casa de la Marquesa de Gandia, de dimarts a divendres.

CONFERÈNCIES
prèvia inscripció.

Dilluns 16
Les matemàtiques vigilen la teua salut: model sobre epidèmies i vacunes. Clara Grima. Universidad de Sevilla.

Dimarts 17
Empreses turístiques i COVID: reptes i oportunitats. Lourdes Canós. Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.

Dimecres 18
Anima't dona que no és per a tant!: efecte del dolor sobre el consum de drogues. Lucia Hipòlit. Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

Dijous 19
Habilitat de l'univers. Fernando Ballesteros. Observatori Astronòmico de la Universitat de València.

Divendres 20
Observatoris d'ones gravitatòries: tecnologia punta per a una ciència fascinant. Isabel Cordero. Departament de Matemàtiques de la Universitat de València.

Inscripció
Tel. 96 295 95 64
ceicalfonselvell@gandia.org

La Setmana de la Ciència de Gandia 2020 compta amb el patrocini de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent i la col·laboració del Ajuntament de Gandia i de la Càtedra de Divulgació Científica de la Universitat de València, entre altres organitzacions.

Més informació: Blog de ciència

(11/11/2020)EMAS upv