- -
UPV
 

Tallers gratuīts de l'ICE

Tallers gratuīts de l'ICE

T'agradaria desenvolupar habilitats com parlar en públic, gestionar el teu temps, millorar el teu benestar personal...?

Ara que comença un nou curs en una situació molt particular, volem animar-te a la inscripció en els tallers gratuïts organitzats des de l'ICE per a tu, que estudies a la UPV.

Ja pots inscriure’t a través de la intranet, accedint a Secretaria virtual | Portal de Formació Contínua i Permanent | Oferta formativa | ICE.

La convocatòria de tallers organitzada des de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) té per objectiu contribuir a oferir una formació integral a l’estudiantat, basada en l'adquisició de competències transversals, complementària a la formació tècnica rebuda en els corresponents estudis, que els permeta desenvolupar-se tant en la vida professional com en la personal.

La inscripció és gratuïta i es convalida per 2 crèdits optatitus en activitats universitàries. A més, en finalitzar cada activitat, s'emet un certificat d'assistència.

Els tallers estan oberts a l'alumnat dels tres campus de la UPV, i es desenvoluparan entre els mesos d'octubre i desembre. Enguany, a causa de la situació excepcional provocada per la COVID-19, es realitzaran de forma virtual a través de PoliformaT o Teams.

En l'enllaç que figura a peu de pàgina, es pot consultar tota l'oferta de tallers i hi ha informació detallada de cada activitat.

(15/09/2020)EMAS upv