- -
UPV
 

El campus de Gandia repeteix com a millor centre d’Espanya per a estudiar quatre graus

El campus de Gandia repeteix com a millor centre d’Espanya per a estudiar quatre graus

Segons l’U-Ranking 2020, elaborat per la Fundación BBVA i l’IVIE

Destaca, en primera posició, en els graus de Turisme, Ciències Ambientals, Comunicació Audiovisual i Telecomunicació, So i Imatge, als quals se suma per primera vegada el doble grau en Turisme i ADE.

A més, aconsegueix la segona posició nacional d'el rànquing, en el grau de Tecnologies Interactives i en els dobles graus de Ciències Ambientals i Enginyeria Forestal i el d'Enginyeria de Telecomunicació, So i Imatge i Comunicació Audiovisual.

Un any més, el campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) s'ha alçat entre els millors centres d'Espanya per a estudiar quatre dels cinc graus universitaris que actualment imparteix, segons la prestigiosa classificació anual de l'U-Ranking 2020, que elabora la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

Segons aquest informe, l'Escola Politècnica Superior Gandia sobresurt com a millor centre a nivell nacional per a cursar els graus en Ciències Ambientals, Turisme, Comunicació Audiovisual i en Enginyeria de Telecomunicacions, So i Imatge que es mantenen en el 1r lloc d'aquesta classificació i, a més, estrena primera posició el doble grau en Turisme i ADE.

Així mateix, en l'àmbit estatal, la classificació situa també molt positivament altres tres titulacions del Campus de Gandia. En concret, el grau de Tecnologies Interactives, únic a Espanya en la seua temàtica i metodologia docent; que es posiciona en el 2n lloc en el rànquing d'aquest any, a l'igual que els dobles graus en Ciències Ambientals i Enginyeria Forestal i el d'Enginyeria de Telecomunicació, So i Imatge i Comunicació Audiovisual.

Aquests resultats, en clau autonòmica, el col·loquen novament com el millor centre de les universitats valencianes en aquestes especialitats.

Per a Jesús Alba, director del Campus de Gandia, el balanç és molt positiu. Són molt bons resultats, que avalen l'esforç realitzat des del campus per oferir graus d'alta qualitat, alguns dels quals no existeixen en cap altra universitat d'Espanya o de la Comunitat Valenciana. Per exemple, el Grau en Tecnologies Interactives o el doble Grau en Enginyeria de Telecomunicacions, Imatge i So i Comunicació Audiovisual.

(03/07/2020)
Més informaciķ:
U-Ranking 2020EMAS upv