- -
UPV
 

Activa el teu futuro

Activa el teu futuro

La UPV dóna a conèixer els seus títols propis

El Centre de Formació Permanent (CFP) de la Universitat Politècnica de València (UPV) celebra, del 27 de maig al 12 de juny del 2020, les seues IV jornades gratuïtes en línia Activa el teu Futur: Fes un màster a la UPV. 

A través d'aquestes, si penses de cursar un màster, un diploma d'especialització, extensió universitària o expertesa universitària, pots conèixer de primera mà els títols propis de la UPV amb ponents de prestigi, empreses i exalumnes.

Modelatge d'informació de construcció (BIM), tecnologies interactives i fabricació digital, màrqueting i comunicació, peces i motles per a injecció de plàstic, esport i turisme, direcció d'empreses, artteràpia, gestió portuària, gestió de projectes SAP i tecnologia d'aliments són algunes de les sessions a les quals ja pots matricular-te de manera completament gratuïta.

Nova web del CFP

Així mateix, el CFP, amb l'objectiu d'adequar la seua imatge i continguts a les necessitats actuals, i facilitar i promoure l'accés a la formació permanent, ha estrenat la seua nova web. https://www.cfp.upv.es/formacion-permanente/?idioma=va

(28/05/2020)EMAS upv