- -
UPV
 

XIX Premis del Consell Social

XIX Premis del Consell Social

La professora Marga Cabrera i l'alumne Jair Daynor López han sigut premiats en els XIX Premis del Consell Sociall

Marga Cabrera i Jair Daynor López, membres de campus de Gandia, han sigut reconeguts en la XIX edició dels Premis del Consell Social de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Marga Cabrera, professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual, ha rebut un dels sis premis a l'Excel·lència Docent que la UPV ha atorgat als seus millors professors. Aquesta no és la primera vegada que veu reconeguda la seua tasca docent, ja que ha obtingut tres Premis Bancaixa (2009, 2010 i 2011) com a tutora de projectes de final de carrera i una Menció de Qualitat del Vicerectorat d'Estudis de la UPV (2011) per a l'assignatura Comunicació Corporativa.

Per la seua banda, Jair Daynor López ha acabat els estudis de Grau en Enginyeria de Telecomunicacions, Imatge i So al campus de Gandia i, actualment, està cursant el Màster Universitari en Tecnologies, Sistemes i Xarxes de Comunicacions a la UPV. Tampoc és el primer reconeixement que rep, ja que se li va lliurar el Premi al Millor Expedient en l'acte d'obertura d'aquest curs acadèmic.

Més informació:

Consell Social de la UPV

(08/05/2020)EMAS upv