- -
UPV
 

Jornada 'Telecomunicacions per a la societat - Smart Cities'

Jornada 'Telecomunicacions per a la societat - Smart Cities'

Activitat AJORNADA davant l'actual situació sanitària 

Les telecomunicacions aporten benestar a les nostres societats. La telefonia mòbil, les xarxes wi-fi, les xarxes de sensors aplicades a la salut o el medi ambient, la transmissió audiovisual, la protecció davant el soroll a les ciutats... són innovacions que han millorat les nostres vida i formen part ja de la nostra realitat quotidiana.

En poc temps, aquests i altres avanços estan fent realitat les Smart Cities, ciutats molt més eficients, sostenibles i amables amb la ciutadania.

Aquests temes s'abordaran en la Jornada 'Telecomunicacions per a la Societat - Smart Cities', organitzada pel Campus de Gandia de la UPV el dijous 26 de març de 9.15 h a 18. 30h a la sala de conferències 1. La inscripció és gratuïta i pot realitzar-se en l'enllaç a la notícia.

La jornada compta amb el suport de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent i el Col·legi Oficial / Associació Valenciana de Graduats & Enginyers Tècnics de Telecomunicació (COGITCV / AGITCV).

Representants de les administracions públiques, d'empreses del sector, professionals de les telecomunicacions, personal investigador i professorat, parlaran sobre la implantació de les Smart Cities en els municipis; l'impacte de les 5G en la societat; la importància del so en les nostres vides i el paper dels professionals de les telecomunicacions en la societat.

En les Jornades participen persones titulades en telecomunicacions de la UPV al Campus de Gandia, que ara són professionals o empresàries i aportaran la seua ja dilatada experiència.

El contingut de les jornades és d'interès per a estudiants, personal d'administracions públiques i empreses, personal investigador i persones interessades en les tecnologies de la informació i la comunicació i el seu impacte en la societat.

(26/03/2020)EMAS upv