- -
UPV
 

Activitats pel Dia de les Dones, 8 de marį

Activitats pel Dia de les Dones, 8 de marį

Assistència lliure. Si vols participar més activament, contacta amb l'Assemblea feminista

Estudiants de l'Assemblea Feminista del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb el suport de la Comissió d'Igualtat, organitza diverses activitats per tal de celebrar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.L'assistència és lliure i gratuïta.

Per a participar més activament en les diferents activitats (amb actuacions, fotografies...), cal enviar un missatge directe per Twitter o Instagram a @asfeministaepsg.

- Mural col·laboratiu Què és una dona?, del 2 de març al 5 de març. Organitzat per l'Assemblea Feminista amb l'associació fotogràfica del Campus, EPSGLux. Aporta les teues fotos!

- Xarrada sobre educació menstrual, titulada 'Menstruació conscient i sense tabús', impartida per Alba Sebastià, fisioterapeuta i terapeuta menstrual. Dilluns 2 de març, 17.30h Sala de Graus.

- Micro obert. T'agrada actuar, cantar, recitar poesia? Vols compartir les teues experiències? Participa en el 'Micro obert', el dijous 5 de març a les 13.00h en l'Àgora del Campus.

- Parlem d'art: art i feminisme. Dijous 5 de març, 12.30h, Saló de Graus del Campus. Les xarrades les imparteixen Natalia Molinos, historiadora de l'Art i Marina Martín, artista. 

D'altra banda, la secció d'Equitat de Delegació d'Alumnes del Campus de Gandia realitzarà diverses accions, a més de col·laborar amb les accions de l'Assemblea Feminista :

-enquestes per Instagram per a conèixer l'opinió sobre el masclisme existent.

- entrevistes audiovisuals a estudiants al Campus, sobre la seua percepció del masclisme en programes de televisió i en la vida quotidiana.

- projecció d'un vídeo en les pantalles de l'aulari, el 9 de març.

(27/02/2020)EMAS upv