- -
UPV
 

VI Jornades de Docčncia Inversa al Campus de Gandia

VI Jornades de Docčncia Inversa al Campus de Gandia

Dijous 5 de març a la Sala de conferències 1

La Universitat Politècnica de València organitza les VI Jornades de Docència Inversa, que al Campus de Gandia se celebren el dijous 5 de març a la Sala de conferències 1.

Les jornades permeten intercanviar coneixements i experiències sobre l'aplicació de la metodologia de docència inversa, orientada a aconseguir un aprenentatge més significatiu per part de l'estudiant. Els coneixements s'adquireixen en gran manera gràcies al treball col·laboratiu, amb projectes basats en el món real. La UPV és pionera en la introducció d'aquesta metodologia en la docència.

El programa de la Jornada al Campus de Gandia és el següent:

12.00 - 12.20 PRESENTACIÓ DE LA JORNADA I DEL PROJECTE DOCÈNCIA INVERSA. Virginia Vega Carrero, Vicerectora de Recursos Digitals i Documentació; Eva María Mestre i Mestre, Subdirectora d'alumnat i innovació docent del Campus de Gandia.

12.20 - 13.00 L'EXPERIÈNCIA DOCÈNCIA INVERSA: DES DEL PUNT DE VISTA DEL PROFESSOR. Intervenció de professorat del Campus de Gandia

- Anna Vidal. Invertir o no invertir, aquesta és la qüestió. Assignatura: Matemàtiques 2

- María José Canet. Reflexions sobre l'experiència de classe inversa en assignatures bàsiques d'electrònica de primer curs. Punt de vista del professorat als 5 anys de experiència amb la metodologia i punt de vista de l'alumne. Assignatures: Electrònica bàsica i Dispositius electrònics.

- Teresa Molés. La docència inversa com a suport a l'aprenentatge de llengües. Assignatura: Alemany tècnic bàsic.

13.00 - 13.30. L'EXPERIÈNCIA DOCÈNCIA INVERSA: DES DEL PUNT DE VISTA DELS ALUMNES Intervenció d'alumnat del Campus de Gandia

13.30 - 14.00 - TORN OBERT DE PARAULA

La inscripció en la jornada es realitza a través de la intranet, en el portal de formació contínua i permanent, oferta formativa de l'Institut de Ciències de l'Educació.

(05/03/2020)EMAS upv