- -
UPV
 

Projecte Libera

Projecte Libera

Pròxima eixida, diumenge 24 de novembre

El diumenge 24 de novembre realitzarem una nova campanya de neteja de residus en la marjal de La Safor. Aquesta vegada ens centrarem en una zona amb major protecció ambiental (límit entre Xeresa i Gandia).

Aquesta activitat està emmarcada dins del projecte Libera (promogut per SEO)/Birdlife i Ecoembes) que el Grau de Ciències Ambientals del Campus de Gandia està duent a terme.

Entre els seus objectius està la neteja i quantificació de residus, principalment plàstics, d'un espai natural com és el de la marjal de La Safor en diferents àrees d'aquesta: una de major influència agrícola, una altra d'ús recreatiu i l'última amb major protecció ambiental.

Diumenge que ve 24 de novembre a les 10.30 h quedarem directament en la rotonda de la Carretera Natzaret Oliva i Carrer Ribera Baixa, per a realitzar la neteja i quantificació de residus.

L'activitat durarà unes dues hores i és aconsellable portar per a aquest dia roba còmoda (millor pantalons llargs i sabatilles o botes), gorra i aigua. Es requereix inscripció al mail sfalcog@hma.upv.es, així podrem organitzar millor les àrees de neteja i activitats.

 
(24/11/2019)EMAS upv