- -
UPV
 

L'impacte econōmic del Campus a la comarca de la Safor

L'impacte econōmic del Campus a la comarca de la Safor

Dijous 21 de novembre, 12.15 h. Sala de conferències 1

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, en col·laboració amb el diari Las Provincias, us convida a participar en un fòrum de debat sobre L'IMPACTE ECONÒMIC DEL CAMPUS DE GANDIA‐UPV A LA COMARCA DE LA SAFOR, on coneixerem els resultats d'un estudi elaborat per investigadors del Campus. 
 
L’acte té lloc dijous 21 de novembre a les 12.15h a la Sala de conferències 1 del Campus.  Preguem confirmació d’assistència a organizacion.eventos@lasprovincias.es 
 
L'objectiu d'aquest treball ha sigut quantificar l'impacte del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València en el seu territori més pròxim, a la comarca de la Safor.
 
Considerem que l'anàlisi del rendiment econòmic de les inversions públiques és una qüestió complexa i que el retorn d'una universitat ha de mesurar-se en termes de creació de capital humà i cívic, en la seua capacitat per a formar millors persones i en la contribució a una societat més justa, pròspera i sostenible. Es tracta d'impactes a llarg termini, difícils d'aïllar i mesurar. 
 
No obstant això, en una societat com l'actual, on ens veiem contínuament bombardejats per discursos buits i impressions vagues, les dades són més necessàries que mai; per això, hem volgut estimar l'impacte econòmic, almenys a curt termini, generat pel Campus de la UPV a la Safor.
 
Els 25 anys d'implantació d'aquest campus suposen una bona ocasió per a conèixer L'IMPACTE ECONÒMIC DEL CAMPUS DE GANDIA‐UPV A LA COMARCA DE LA SAFOR. 
 
Us convidem a la presentació dels resultats de l'estudi i a unir-vos al debat posterior.
 

Programa: 

12.15 h - 12.55 h - Presentació institucional de les conclusions del treball. 

Participen: 

Autoritats universitàries

Manela Fernández i Lluís Miret 

12.55 - 13.45 h Taula redona, 'L'impacte del Campus vist per la societat'. 

Participen: 

Diana Morant, alcaldessa de Gandia

Salvador Femenía, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor 

Juan Pablo Tur, vicepresident de FAES - Safor

Susana Bañuelos, titulada del Campus de Gandia i empresària

Modera: Conxa Pastor 

13.45 - 14.15 h Intervencions de convidats

Representants d'ajuntaments, organitzacions empresarials i sindicals, empreses, comunitat universitària. 

(21/11/2019)EMAS upv