- -
UPV
 

'Bocados de Cine': Cinema i Gastronomia

'Bocados de Cine': Cinema i Gastronomia

Oberta la inscripció 

'Bocados de Cine' són unes jornades en les quals el cinema i la gastronomia van de la mà, per a oferir un complet programa de projeccions cinematogràfiques, debats, i degustacions. Estan organitzades pel Campus de Gandia de la UPV i compten amb la col·laboració de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, l’Ajuntament de Gandia, l’Àrea d’Activitats Culturals de la UPV, Turisme Comunitat Valenciana i els restaurants de Gandia i la Safor que participen en cada edició.

Per al seu desenvolupament es compta amb especialistes en narrativa audiovisual que presenten i analitzen els films seleccionats. Pel·lícules totes elles en les quals un plat, un ingredient, una recepta, una beguda o una tècnica de cuina són protagonistes.

Després del visionat de la pel·lícula proposada i el posterior debat, els asssistents inscrits a la part gastronòmica degustaran un menú elaborat per experts cuïners que explicaran les característiques de la cultura gastronómica representada en cada pel·lícula i les tècniques de cuïna emprades per confeccionar els diferents plats del menú. 

Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia, les pel·lícules es visualitzen íntegrament al Teatre Serrano en sessions obertes a qualsevol persona interessada:. 

Programació de novembre de 2019

SESIÓ 1. Film: Chocolat / Cuina: Restaurant FUSTA

Divendres 22 de novembre

Horari: 19:00 a 23:00. La projecció de la pel·lícula, oberta i gratuïta, serà a les 19.00 h a la Sala B del Teatre Serrano.

SESIÓ 2. Film: Comer, beber, amar / Cuina: CdT Gandia

Dijous 05 de desembre de 2019

Horari: 12:00 a 16:00. La projecció de la pel·lícula, oberta i gratuïta, serà a les 12.00 h a la Sala B del Teatre Serrano.

(22/11/2019)
Més informaciķ:
Bocados de cineEMAS upv