- -
UPV
 

Activitats obertes a la comunitat universitāria - Setmana de la Cičncia

Activitats obertes a la comunitat universitāria - Setmana de la Cičncia

Conferències, exposicions, art... 

El Campus de Gandia de la UPV organitza la seua 15a Setmana de la Ciència. 

El programa inclou activitats obertes al públic:

- Conferència: El problema del fem a la natura, possibles solucions. 

El dimarts 5 de novembre, a les 11.30h, Aida Fernando, d' Ecoembes, imparteix aquesta conferència, a la Sala de conferències 1 del Campus de Gandia.

Exposició: Libera. Units contra el fem a la natura. 

Aquesta exposició d'Ecoembes podrà visitar-se de l'1 al 15 de novembre al hall davant de Sala de conferències 1, de 9.00h a 20.00h.

- Conferència de Ana Delgado Portela, laboratori amb el seu nom i inauguració de mural d'art urbà-

Ana Delgado Portela donarà nom a les Cambres Acústiques del Campus de Gandia de la UPV, en una iniciativa que vam començar l'any passat i amb la qual posar el nom de científiques rellevants a laboratoris del Campus, per donar visibilitat a les dones en la ciència. 

El dijous 7 de novembre, a les 13.00h, Ana Delgado oferirà una xarrada al Campus de Gandia, en un acte acompanyada d'autoritats. 

Ana Delgado és experta en acústica arquitectònica i mediambiental. Directora de la Revista científica d'Acústica i editora de publicacions de la Societat Espanyola d'Acústica i de la col·lecció de llibres “Temas de Acústica”.

Junto a les sales acústiques, inaugurarem també un mural de'Ana Delgado, realitzat per l'artista urbà Flug (Sergio Terrones). 

 - Conferència ‘L'impacte de la contaminació acústica en les nostres vides, ¿podem atenuar-lo?’. 

Ana Delgado Portela ofereix aquesta conferència, oberta al públic, a la Casa de Cultura de Gandia, el dijous 7 de novembre a les 19.30h. La seua presentació estarà a càrrec de Romina del Rey, professora i investigadora de la UPV.

Conferència – Inauguració de l'Exposició ‘Un món, 7 reptes. Els Objetius del Desenvolupament Sostenible (ODS) en la India rural’, a través de la Fundació Vicente Ferrer. Dijous 7 de novembre, a les 12.30h, en la Sala de Conferències 1. 

Exposició ‘Un món, 7 reptes. Els Objetius del Desenvolupament Sostenible (ODS) en la India rural', a través de la Fundación Vicente Ferrer. Entrada lliure. 

L'exposició, situada a l'Aulari del Campus del 4 al 28 de novembre, explica l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, a través de l'experiència de la Fundació Vicente Ferrer. La realització d'aquesta activitat és posible gràcies a la Comissió de Cooperació del campus.

Espectacle ‘¿Ciencia o magia?’ Assistència oberta

Jaime Gómez – Hernández, mag i catedràtic de la Universitat Politècnica oferix en la Sala de Conferències 1 l'espectacle  ¿Ciència o màgia?. Serà el divendres 7 de novembre a les 11.30h.

La Biblioteca CRAI del Campus ha preparat una sel·lecció de divulgació científica que es pot consultar al seu hall. 

(04/11/2019)
Més informaciķ:
Setmana de la Cičncia 2019EMAS upv