- -
UPV
 

Setmana de la Cičncia de Gandia

Setmana de la Cičncia de Gandia

Co-organitzada pel CEIC Alfons el Vell, la Universitat de València i el Campus de Gandia de la UPV 

Per tercer any consecutiu, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València uneix les seues capacitats científiques i didàctiques amb el CEIC Alfons el Vell i la Universitat de València per a organitzar la Setmana de la Ciència de Gandia, del 4 al 8 de novembre. Aquesta és la 15a edició de la Setmana de la Ciència organitzada pel Campus.
 
En aquesta ocasió el programa inclou conferències a la Casa de Cultura de Gandia, obertes a tots els públics i tallers, xarrades i exposicions en diferents seus de Gandia, dirigides especialment a estudiants de col·legis i instituts del voltant. La inscripció a les activitats ja està completa. 
 
Les persones més joves podran així aprendre a fabricar un fòssil, a imprimir en 3D, a fabricar flors interactives, coneixeran què són els ultrasons i com s’apliquen a la indústria i la fabricació d’avions… comprendran algunes de les relacions entre les matemàtiques i les arts, com la música, amb el dibuix i amb la màgia…
 
Per a Jesús Alba, director del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, és un plaer participar en aquesta iniciativa que pretén acostar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i especialment a les persones més joves. ‘Volem que experimenten l’emoció de descobrir i crear i que coneguen les possibilitats que ofereixen la ciència i la tecnologia per a millorar la vida de les persones i del planeta’.
 
La Setmana de la Ciència de Gandia compta amb el patrocini de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, la Càtedra IVIO, la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i el suport de la Càtedra d’Innovació del Campus, entre altres organitzacions.
 
(04/11/2019)EMAS upv