- -
UPV
 

Activitats per a estudiants preuniversitaris, centres i famílies

Activitats per a estudiants preuniversitaris, centres i famílies

Ja et pots inscriure en Cièncialab i en les Jornades de Portes Obertes

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza diverses activitats dirigides a centres d'educació preuniversitària, estudiants i les seues famílies.
 
Ja està oberta la inscripció per a dues d'aquestes activitats: CiènciaLab i les Jornades de Portes Obertes.
 
Cièncialab
 
Els tres Campus de la UPV participen en el programa CiènciaLab, dirigit a estudiants de 3r i 4t de l'ESO. L'objectiu del programa és despertar vocacions científiques entre la joventut, a través de tallers científics, tecnològics i artístics.
 
A Gandia tenen lloc el 18 d'octubre, 15 de novembre, 13 de desembre, 20 de febrer, 26 de març i 23 d'abril. Els tallers són sobre: Integració de GPS en Google Earth, Tecnologies interactives i immersives, La falca radiofònica i Teledetecció per al Medi Ambient.
 
Jornades de Portes Obertes
 
La UPV organitza Jornades de Portes Obertes en els seus tres Campus. Aquestes Jornades són de dos tipus: d'una banda, dirigides a centres d'educació preuniversitària, que vénen amb estudiants, perquè coneguen la universitat, les seues instal·lacions i reben informació que oriente les seues decisions sobre la continuació d'estudis.
 
A Gandia, aquestes Jornades són els dies 23 de gener, 6 i 20 de febrer i 12 de març.
 
D'altra banda, la UPV organitza Jornades dirigides a estudiants i les seues famílies, que es realitzen fora de l'horari lectiu. A Gandia, aquesta jornada té lloc el dissabte 4 d'abril.
 
Més informació i inscripció a les activitats en els enllaços d'aquesta notícia.
(11/10/2019)EMAS upv