- -
UPV
 

Conferčncia Inaugural de Carlos de Hita, autor de 'Los sonidos de la naturaleza'

Conferčncia Inaugural de Carlos de Hita, autor de 'Los sonidos de la naturaleza'

Dijous 24 d'octubre, 19.00h, Aula Magna

Carlos de Hita, tècnic de so especialitzat en els sons de la natura, serà qui pronuciará la Conferència Inaugural del curs acadèmic 2019 - 2020 del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. El títol de la conferència és 'Paisatges sonors. Un recorregut per les veus de la natura'. 

Carlos de Hita va rebre el Premi Fundació BBVA a la Conservació de la Biodiversitat, en la categoria de Difusió del Coneixement i Sensibilització en Conservació de la Biodiversitat a Espanya, en la seua XI edició, l'any 2016; també el Premi Ones, Fundació Ones Mediterrània 2017; va ser nominat al juliol de 2.006 a un premi Emmy, en la secció News & Documentary, a proposta de National Geographic Explorer.

Carlos de Hita ha sigut tècnic de so directe i en postproducció en uns 180 programes documentals; els seus enregistraments no es limiten només a la fauna i als espais naturals de la Península Ibèrica; també ens descobreixen els secrets d'Àfrica, Àsia i Amèrica.

De 1999 a 2012 va ser col·laborador en el programa Hoy por Hoy de la Cadena Ser, amb Iñaki Gabilondo i Carles Francino; des de març de 2.008 és autor de l'audioblog El sonido de la naturaleza, en l'edició digital del diari El Mundo. 

Premis als millors estudiants

L'acte de Conferència Inaugural estarà presidit per la vicerectora de Recursos Digitals i Documentació de la Universitat Politècnica de València; en el seu transcrus, es lliuraran els reconeixements als millors estudiants de Grau i es llegirà la memòria del curs acadèmic 2018 - 2019. 

(24/10/2019)EMAS upv