- -
UPV
 

Responsabilitat social amb el medi ambient

Responsabilitat social amb el medi ambient

Cáritas celebra el seu 50 aniversari al Campus de Gandia

Cáritas Interparroquial Gandia celebra el seu 50 aniversari al Campus de Gandia de la UPV amb la taula redona ‘Responsabilitat social amb el medi ambient’, el dijous 17 d'octubre a les 12.30h en la Sala de Conferències 1. 

En el debat participaran Silvia Falco, professora i investigadora en l'àmbit de les Ciències Ambientals de la UPV a Gandia; Amparo Salanova, Esclava del Sagrat Cor de Jesús i Alícia Izquierdo, Regidora de Gestió Responsable del Territori a l'Ajuntament de Gandia.

Amb motiu de l'aniversari, Cáritas Gandia està realitzant diverses accions dirigides a diferents segments de la població. Cal destacar que, en l'àmbit ambiental, Cáritas aposta clarament per l'economia circular i ho aplica en accions com el seu hort i viver forestal.

Jesús Alba, director del Campus de Gandia de la UPV, ha animat a la comunitat universitària a assistir aquesta taula redona, en la qual es debatran accions i línies de treball que comparteixen Cáritas Gandia, la UPV i l'Ajuntament de la ciutat.

Segons Jesús Alba, Cáritas Interparroquial Gandia té un paper crucial a la Safor en la lluita contra les injustícies i les desigualtats i l'activitat és una mostra més de la col·laboració fluida que existeix entre Cáritas i el Campus de Gandia.

La col·laboració amb Cáritas Gandia es concreta en nombroses accions, com a recollida d'aliments i materials de primera necessitat i educatius, projectes conjunts i pràctiques solidàries realitzades per estudiants del Campus en l'àmbit ambiental i en comunicació.

El curs passat, un grup de segon curs del Grau en Comunicació Audiovisual va realitzar un espot promocional que pot veure's en Youtube: https://youtu.be/73hrwegnw9m .

L'alumnat que va participar en en la seua elaboració és: Deva Fernández Vega, Miguel Hernández Toste, Diego Martínez García, Guillermo Guerra Guimerá, Carlos Nahuel Merayo Madrid, Alejandro Perdomo Santana, Teresa Rico Ruiz, Sergio Villalta Lillo, Sofia Valero Bernal i Guillermo Sánchez Luján. 

(17/10/2019)EMAS upv