- -
UPV
 

Puja la demanda per a estudiar al Campus de Gandia de la UPV

Puja la demanda per a estudiar al Campus de Gandia de la UPV

Només queda alguna plaça en el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Image

Quasi mil estudiants s'han preinscrit per a estudiar al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, el que suposa un augment en la preinscripció d'un 27% respecte al curs anterior, en què van ser 772 estudiants els que el van sol·licitar.

Això es deu, en part, a l'interés que han despertat els nous Graus i Dobles Graus implantats a Gandia, especialment el Doble Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge i Comunicació Audiovisual, únic a Espanya, que han sol·licitat 100 estudiants i per al qual hi ha una oferta de 15 places.

El Doble Grau en Enginyeria Forestal i del Medi natural + Ciències Ambientals, que només ofereix la UPV a la Comunitat Valenciana i que començarà a impartir-se el curs que ve, ha suposat un augment de l'interès pels estudis relacionats amb el medi ambient, ja que al Campus s'impartia ja el Grau en Ciències Ambientals. El Grau en Turisme augmenta les sol·licituds en primera opció, 69 per a 65 places. 

El Grau en Tecnologies Interactives, únic a Espanya i triat com un dels més innovadors del país, el Doble Grau en ADE + Turisme i el Grau en Comunicació Audiovisual, han mantingut la seua demanda. 

Per a Jesús Alba, director del Campus de Gandia de la UPV, es tracta de molt bons resultats, que avalen l'esforç realitzat des del Campus per a oferir Graus d'alta qualitat, alguns dels quals no existeixen en cap altra universitat d'Espanya o de la Comunitat Valenciana. 

Encara hi ha places en Enginyeria de Telecomunicació, So i Imatge

Només el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge de la UPV a Gandia, ofereix encara alguna plaça.

Es tracta d'estudis d'un àmbit amb elevada demanda en el mercat laboral, el de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), però que els estudiants a la Comunitat Valenciana no solen triar entre les seues primeres opcions; segons l'últim Informe Anual del Sector TIC a Espanya, l'ocupació en aquest àmbit va créixer l'any passat un 6,3% i la tendència seguirà, gràcies en gran part a l'impacte que està tenint internet en l'economia. 

Si algun estudiant desitja aspirar a alguna de les places disponibles, pot escriure un correu electrònic a epsg@upv.es amb les seues dades de contacte. Es contestaran els correus fins al 31 de juliol i a partir del 2 de setembre. 

(29/07/2019)EMAS upv