- -
UPV
 

Graus i Dobles Graus al Campus de Gandia UPV

Graus i Dobles Graus al Campus de Gandia UPV

Alguns són únics a Espanya

Al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València pots estudiar 5 graus i 3 dobles graus, amb qualitat avalada en rànquings independents. 
 
Alguns d'ells són únics a Espanya o la Comunitat Valenciana, per la qual cosa són idonis per a aquells estudiants que cerquen diferenciar-se
 
- Doble grau en Enginyeria Forestal i del Medi Natural + Ciències Ambientals. Doble grau que només imparteix la UPV a la Comunitat Valenciana, en dos dels seus campus: el Campus de Gandia i el Campus de Vera. Una enginyeria i un grau junts, dissenyats per a lluitar contra l'emergència climàtica. 
 
- Doble Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge + Comunicació Audiovisual. Doble Grau únic a Espanya. Capacitat tècnica i creativitat s'uneixen en aquest doble grau impartit en unes excel·lents titulacions. 
 
- Grau en Tecnologies Interactives. Grau únic a Espanya pels seus continguts innovadors i la seua metodologia docent, basada en aprenentatge per projectes: intel·ligència artificial, sensors, domòtica disseny de videojocs, ciència de dades... són coneixements clau que s'adquireixen treballant en equip.
 
- Doble Grau ADE + Turisme. Doble Grau que conjumina la gestió empresarial i la gestió del turisme, principal indústria del país. S'imparteix en de forma conjunta al Campus de Gandia i al Campus d'Alcoi. 
 
- Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge. Grau amb especialització en so i imatge o sistemes de telecomunicacions, amb àmplies eixides laborals en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació. 
 
- Grau en Ciències Ambientals. Ofereix una perspectiva completa de tots els àmbits científics, legals i de gestió necessaris per a fer compatible l'activitat humana i empresarial amb la conservació del medi ambient i la lluita contra l'emergència climàtica. 

- Grau en Comunicació Audiovisual. Per a persones que volen aprendre a comunicar en qualsevol format existent o futur. 
 
- Grau en Turisme. Forma persones capaces de dirigir i gestionar el principal sector econòmic del país. Per als qui els agrada gaudir del patrimoni natural i cultural i posar-lo en valor. 
 

(17/06/2019)EMAS upv