- -
UPV
 

Talent Audiovisual Universitari - Pitching Universitats Valencianes

Talent Audiovisual Universitari - Pitching Universitats Valencianes

Dimecres 5 de juny a l'Aula Magna

À Punt Mèdia treballa amb les universitats valencianes perquè el talent emergent dels i les estudiants puga entrar en contacte amb les productores que conformen el sector audiovisual valencià. 
 
Amb aquest objectiu es convoca la segona edició del Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes - Sector Audiovisual, que se celebra el 5 de juny de 2019 al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. 
 
Es presentaran 12 projects de formats televisius, que han sigut seleccionats per una comissió formada per responsables d'À Punt i per representants de la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Miguel ·Hernández d'Elx, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat CEU - Cardenal Herrera. 
 
La majoria dels treballs estan signats per grups de treball que han cursat màsters o graus de Comunicació Audiovisual, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques, així com altres que provenen dels àmbits multimèdia, branding digital, animació i videojocs. Dels projectes triats, sis corresponen a la categoria de no ficció / documentals; tres, a la de ficció; dos, a la de nous formats i un, la de formats televisius. 
 
La sessió estarà presidida per una mesa de professionals i cada projecte serà defensat pels seus autors en intervencions de 7 minuts (amb teaser inclòs). Durant uns altres 8 minuts es podran formular preguntes per part de la mesa. 
 
Programa: 
9.30h - Recepció 
10.00h - Categoria de no ficció/ documental
 
11.45 - 12.15h Descans
 
12.15h - 12.30h Projecte de format televisiu, concurs. 
12.30h - 13.15h Projectes de noves finestres. 
13.15 - 14.15h Projectes de ficció. 
 
14.15 - 16.00h Descans
 
16.00h - 16.45h Presentació de les associacions de productores de la Comunitat Valenciana
16.45h - 19.00h Contactes autors/autores de projectes i professionals
(05/06/2019)
Més informaciķ:
Horaris del PitchingEMAS upv