- -
UPV
 

Conferčncia - concert del pianista Telmo Gadea

Conferčncia - concert del pianista Telmo Gadea

Presentació del curs 2019 - 2020 de la Universitat Sènior UPV Gandia 

La Universitat Sènior de la Universitat Politècnica de València a Gandia tanca el curs 2018 - 2019 amb la Conferència - Concert 'Clara Schumann (1819-1896). Dos-cents anys del seu naixement', a càrrec del músic Telmo Gadea. Serà el dimarts 28 de maig a les 20.00h, a la Casa de la Marquesa de Gandia, en un acte obert gratuït i al públic.

Telmo Gadea, professor de música i pianista de Gandia, interpretarà peces al piano de Schumann i explicarà el context en què van ser escrites, així com les claus per a interpretar-les.

Durant l'acte també es donarà a conèixer la programació de la Universitat Sènior per a a el curs 2019 - 2020, tant per als estudiants que continuen amb la seua formació com els que la començaran el pròxim curs.

La vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV, Rosa Puchades; el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba i el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Tomás Ferrandis, seran els responsables de realitzar la presentació institucional de la Universitat Sènior.

(28/05/2019)EMAS upv