- -
UPV
 

Doble Titulaciķ Internacional de Māster en Acústica

Doble Titulaciķ Internacional de Māster en Acústica

Entre la UPV  i la Universidad Austral de Chile

El Màster en Enginyeria Acústica (MIA) del Campus Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) i el Magíster en Acústica i Vibracions (MAV) de la Universitat Austral de Xile (UACh) han subscrit un acord de Doble Titulació internacional que permetrà a vuit estudiants seleccionats obtenir tots dos títols.

El conveni permetrà que anualment participen del programa de doble titulació o intercanvi un màxim de quatre estudiants de cada institució. Els estudiants participants seran proposats per la universitat d’origen. 

Els programes formatius de tots dos màsters tenen continguts compartits, com són l’acústica de sales o la contaminació acústica. Però, a més, tenen continguts complementaris: el MAV ofereix formació en vibroacústica i en mètodes numèrics específics que no s’aborden en MIA; per part seua, el MIA ofereix formació en acústica submarina i en sistemes electroacústics, que complementa els coneixements del MAV.

L’alumnat que accedisca a la doble titulació veurà enriquida la seua experiència acadèmica. A més, podrà incorporar-se a un programa de doctorat, amb professorat conjunt. 

(28/01/2020)EMAS upv