- -
UPV
 

El Campus de Gandia UPV, el millor centre d'Espanya per a estudiar quatre Graus

El Campus de Gandia UPV, el millor centre d'Espanya per a estudiar quatre Graus

Segons l'U-Ranking de la Fundació BBVA i l'IVIE 

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) és el millor centre d'Espanya per a estudiar els Graus en Ciències Ambientals, Turisme, Tecnologies Interactives i Comunicació Audiovisual segons l'U-Ranking de 2019, elaborat per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

El Grau en Ciències Ambientals és el millor en solitari, igual que el Grau en Tecnologies Interactives, únic a Espanya en la seua temàtica i metodologia docent; els Graus en Turisme i Comunicació Audiovisual estan empatats en la primera posició amb la Universidad Carlos III de Madrid; el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació,  So i Imatge que imparteix la UPV a Gandia està en quarta posició a Espanya i segon a la Comunitat Valenciana, amb  una diferència de només una dècima de punt respecte a la primera posició, ocupada pel Grau en Telecomunicació que imparteix la UPV a València.

Aquests resultats s'obtenen acceptant els paràmetres que proposa l'U-Ranking  en docència, investigació i innovació i poden comprovar-se en la web www.u-ranking.es, en l'apartat ‘Elegeix Universitat’. 

El director del Campus de Gandia, Jesús Alba, s'ha mostrat molt satisfet dels resultats, fruit del treball de la comunitat universitària, a qui ha agraït la seua implicació amb els estudiants. 

La UPV, la millor d'Espanya en docència i la tercera en l’escala global

La Universitat Politècnica de València (UPV) és la millor universitat d'Espanya a nivell docent i la tercera en la classificació global nacional; en l'àmbit de la docència, està empatada en el primer lloc amb dues privades -la Universitat de Navarra i la Universitat de Nebrija-, i com a segona millor d'Espanya, igualada amb la Politècnica de Catalunya, en Innovació i Desenvolupament Tecnològic.

En el rànquing global, la UPV millora una posició respecte de l'edició de 2018, en la qual ocupava la quarta posició. Així mateix, en la classificació realitzada segons el volum de resultats, la institució actualment dirigida per Francisco Mora és la sisena millor del país.

El 95% del sistema universitari espanyol, analitzat

La present edició d'U-Ranking inclou les 48 universitats públiques d'Espanya, a més de les 14 privades de les quals existeix informació suficient i amb la qualitat adequada perquè el tractament puga ser homogeni respecte a les públiques en el càlcul dels indicadors sintètics.

Així, aquesta edició analitza un total de 62 universitats públiques i privades, cobreix el 95% del sistema universitari espanyol en termes de nombre d'estudiants de grau i examina, al seu torn, prop de 3.000 graus i dobles graus.

(10/05/2019)
Més informaciķ:
U-Ranking 2019EMAS upv