- -
UPV
 

Premi a 'Bocados de cine' en la III Gala de Turisme Gandia

Premi a 'Bocados de cine' en la III Gala de Turisme Gandia

Felicitats!

‘Bocados de cine’, jornades nascudes al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València que uneixen la passió per la gastronomia i pel bon cinema, han sigut premiades en la III Gala del Turisme de Gandia, que ha tingut lloc el 26 de març.

El motiu: la seua contribució al turisme de reunions, incentius, congressos i esdeveniments (MICE) de la ciutat de Gandia. Lola Teruel, professora del Grau en Turisme i Luis López Cuenca, titulat en Comunicació Audiovisual i empresari en Diez y Diez Comunicación, són els impulsors de ‘Bocados de cine’, que en 2018 va celebrar la seua sisena edició.

Tots dos van rebre el premi en la Gala del Turisme i van agrair la col·laboració dels restaurants de Gandia i la Safor, que preparen elaborats menús basats en pel·lícules; a la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent; a l'Ajuntament de Gandia i al Teatre Serrano per facilitar la projecció de les pel·lícules; a l'Àrea d’Activitats Culturals de la UPV; a Turisme Comunitat Valenciana, que col·labora tant en la part gastronòmica, a través del CdT de Gandia, com amb xarrades que que posen en valor el cinema com a eina per al turisme.

Cinema i gastronomia

Bocados de Cine són unes jornades en les quals el cinema i la gastronomia van de la mà per a oferir un complet programa de projeccions cinematogràfiques, debats, i degustacions.

Per al seu desenvolupament es compta amb especialistes en narrativa audiovisual que presenten i analitzen els films seleccionats. Pel·lícules totes elles en les quals un plat, un ingredient, una recepta, una beguda o una tècnica de cuina són protagonistes.

Després del visionat i el seu posterior debat, els assistents inscrits a la part gastronòmica degusten un menú elaborat per experts cuiners que expliquen les característiques de la cultura gastronòmica representada en cada pel·lícula i les tècniques de cuina emprades per a confeccionar els diferents plats del menú.

L'objectiu de les jornades és acostar al públic la cultura gastronòmica, turística i cinematogràfica a través de diferents sessions; conèixer en profunditat com es treballen els ingredients i receptes vistos en les obres gràcies al treball de cuiners i especialistes gastronòmics i turístics i aprendre sobre narrativa i tècnica audiovisual per a poder analitzar en major profunditat els relats fílmics.

Per a no perdre-s'ho!

(29/03/2010)
Més informaciķ:
Bocados de cine 2018EMAS upv