- -
UPV
 

Lliçons de cinema - Nacho Ruipérez, director de cinema

Lliçons de cinema - Nacho Ruipérez, director de cinema

Dijous 28 de febrer, 17.00h. Sala de conferències 1

Nacho Ruipérez, titulat en Comunicació Audiovisual al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, ofereix la segona de les 'Lliçons de cinema' organitzades per l'estudiant David Moreno. Serà el dijous 28 de febrer a les 17.00h a la Sala de conferències 1 del Campus de Gandia. L'assistència és lliure i gratuïta.

Nacho Ruipérez és el director de la pel·lícula `El Desentierro', thriller, que compta amb actors de primer nivell nacional i internacional, i va ser la  triomfadora dels primers Premis de l'Audiovisual Valencià, amb sis guardons.

Ruipérez és professor de Màster en la UPV i té una extensa i reeixida trajectòria com a guionista, director, actor...

En la seua xarrada, Nacho Ruipérez parlarà als estudiants de com fer els primers passos en el món del cinema i també de la realitat professional de València en el sector audiovisual.

Lliçons de Cinema

David Moreno, estudiant del Grau en Comunicació Audiovisual de la UPV, organitza el Cicle de conferències 'Lliçons de cinema', al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb el suport de la Subdirecció de Cultura del Campus, Delegació d'Alumnes del Campus, la Càtedra d'Innovació i de la convocatòria de Propostes d'Accions Culturals (PAC) UPV - 2019.

El cicle ‘Lliçons de cinema’ aporta la visió de professionals de diferents àmbits del món cinematogràfic: la direcció, la producció, el guió, l'animació... el seu objectiu: facilitar el contacte directe amb professionals del cinema, especialment estudiants del Grau en Comunicació Audiovisual i del Doble Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació So i Imatge i Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la UPV. 

(28/02/2019)EMAS upv