- -
UPV
 

Documental Cowspiracy

Documental Cowspiracy

Organitzada per l'associació Gandia Animal Save. Dijous 21 de febrer, 12.30h. Sala de Conferències 1

L'associació Gandia Animal Save organitza al Campus de Gandia de la UPV un debat sobre el documental 'Cowspiracy: The Sustainability Secret', una obra de 91 minuts dirigida per Leonardo di Caprio, Kip Andersen i Keegan Kuhn, en la qual, a través d'entrevistes, s'aborden les repercussions que té per al medi ambient el gran consum de carn actual.

L'activitat té lloc el dijous 21 de febrer a les 12.30h a la Sala de Conferències 1.  

'Per alimentar al bestiar es necessiten grans quantitats d'aigua i de sòl fèrtil; actualment es planten cereals suficients per a donar menjar a tota la població mundial, però només un percentatge xicotet és destinat al consum humà', afirmen des de l'organització.

'El consum de carn té impactes ambientals de gran calibre com a contaminació d'aqüífers, pèrdua de sòl fèrtil o increment de gasos d'efecte d'hivernacle. És a dir, no és necessari considerar-se 'animalista' per a reduir el consum de carn', expliquen des de Gandia Animal Save.

Gandia Animal Save forma part de The Save Movement, un moviment que es va iniciar al Canadà i que s'ha expandit a diversos països, l'objectiu dels quals és donar a conèixer el maltractament i  la tensió que pateixen els animals criats massivament per al consum humà.

(21/02/2019)EMAS upv