- -
UPV
 

Trash Cut Film Festival

Trash Cut Film Festival

Dijous 21 de febrer, 19.00h, Aula Magna

Estudiants del Grau en Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitzen la quarta edició del Trash Cut Film Festival, un certamen inspirat al cinema de sèrie B amb l'objectiu d'animar als propis estudiants a l'experimentació audiovisual, sense pressions de notes o exigències externes.

La gala del festival té lloc el dijous 21 de febrer a les 19.00h a l'Aula Magna del Campus i podrà seguir-se en directe per YouTube.

Paula Berga, Salvador Baixauli, Jaume Mora i Mario Lorente són els estudiants responsables de l'organització d'aquesta edició. ‘Ara estem en quart de Comunicació Audiovisual i començarem amb això en primer curs; vam pensar que creant un festival l'essència del qual fóra la imperfecció i la idea de gravar per diversió, els alumnes estarien més motivats a continuar aprenent i per descomptat, s'ho passarien bé fent el que els agrada’, explica Paula Berga.

La iniciativa s'ha anat consolidant i cada vegada desperta més expectació: ‘Enguany tenim bastants més curts que l'anterior i hi ha més participants no vinculats a la universitat, d'altres ciutats i fins i tot països, per la qual cosa pensem que pot ser interessant. Però més enllà d'això, la gala no canviarà molt’, afirma l'estudiant.

L'entrada a la gala és lliure i gratuïta fins a omplir la sala. 

(21/02/2019)EMAS upv