- -
UPV
 

Presentació del llibre 'ˇProtesto! Videojuegos desde una perspectiva de género'

Presentació del llibre 'ˇProtesto! Videojuegos desde una perspectiva de género'

Dijous 7 de febrer, 12.30h, Sala de conferències 1

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull la presentació del llibre Protesto! Videojuegos desde una perspectiva de género’, el dijous 7 de febrer a les 12.30h a la Sala de conferències 1.

La presentació estarà a càrrec de Marina Amores, coordinadora de la publicació, titulada en cinema i televisió per la Univesitat Ramón Llull i Diana P. Gómez, titulada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia) que ha col·laborat en la publicació. 

'¡Protesto! Videojuegos desde una perspectiva de género’ aborda la problemàtica les que fan front les dones en la indústria, els estudis i les comunitats gamer, des de diferents experiències i una perspectiva àmplia; també s'analitzen els senyals de maduresa i progrés del mitjà, tant en l'àmbit de la producció com en les condicions laborals’ afirma Diana P. Gómez. 

La xarrada l'organitza Checkpoint, punt de trobada entre estudiants del Campus de Gandia UPV i professionals de la indústria del videojoc. 

(07/02/2019)EMAS upv