- -
UPV
 

Lliçons de cinema - José Pozo, director d'una pel·lícula guardonada amb un Goya

Lliçons de cinema - José Pozo, director d'una pel·lícula guardonada amb un Goya

Dilluns 4 de febrer, 12.30h, Sala de conferències 1

David Moreno, estudiant del Grau en Comunicació Audiovisual de la UPV, organitza el Cicle de conferències 'Lliçons de cinema', al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb el suport de la Subdirecció de Cultura del Campus, Delegació d'Alumnes del Campus, la Càtedra d'Innovació i de la convocatòria de Propostes d'Accions Culturals (PAC) UPV - 2019.

El cicle ‘Lliçons de cinema’ aportarà la visió de professionals de diferents àmbits del món cinematogràfic: la direcció, la producció, el guió, l'animació ... el seu objectiu: facilitar el contacte directe amb professionals del cinema, especialment estudiants del Grau en Comunicació Audiovisual i del Doble Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació So i Imatge i Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la UPV. L'assistència és lliure per a qualsevol persona interessada.

José Pozo, director de cinema d'animació i també d'imatge real, guionista i productor cinematogràfic, és el primer dels conferenciants del cicle. La seua conferència s'imparteix el dilluns 4 de febrer a les 12.30h a la Sala de conferències 1 del Campus de Gandia.

La pel·lícula 'El Cid, la llegenda', escrita i dirigida per ell, va guanyar el Premi Goya a la millor Pel·lícula d'Animació en 2004; Pozo també ha dirigit 'Donkey Xote', nominada al Goya d'animació en 2009; 'Nick' (2014) i '73 minuts' (2016) i ha sigut productor del llargmetratge 'Sol', d'Hugo Stuven (2018).

Segons explica David Moreno, el director i productor José Pozo parlarà de la seua experiència i oferirà als estudiants la seua visió sobre la realitat professional en l'àmbit de la producció cinematogràfica, així com de les alternatives laborals per als titulats. 'També reflexionarà sobre les diferències creatives, narratives i de producció entre els projectes d'animació i els d'imatge real', puntualitza David Moreno.

El cicle inclou conferències de titulats de la UPV, com Nacho Ruipérez, llicenciat en Comunicació Audiovisual i director de la pel·lícula 'El desentierro' i Mari Carmen Cambrils, titulada en Belles arts i prestigiosa animadora en 2 dimensions. La direcció d'art, l'actuació , el guió i la direcció protagonitzaran les següents xarrades del cicle 'Lliçons de cinema'.

(04/02/2019)EMAS upv