- -
UPV
 

Jornades de Portes Obertes per a famílies al Campus de Gandia

Jornades de Portes Obertes per a famílies al Campus de Gandia

13 d'abril i 4, 6 i 11 de maig. Necessària inscripció, assistència gratuïta

Les Jornades de Portes Obertes són una estupenda oportunitat que la Universitat Politècnica de València t'ofereix perquè ens conegues. Un dia en el qual pots passejar pel campus amb els teus companys o la teua família, i visitar les nostres instal·lacions. 

Sabem que estàs en un moment molt important de la teua vida i t'ajudarem a prendre la millor decisió; per això volem ensenyar-te tot el que la UPV t'ofereix: campus, biblioteca, instal·lacions esportives... 

I el més important: la nostra oferta formativa, una de les més destacades en el seu camp en l'àmbit internacional. Tindràs l'oportunitat de conèixer professorat i alumnes, que et poden informar directament sobre el grau del teu interès mentre visites el campus. 

No podem decidir per tu, però sí oferir-te tota la informació perquè prengues la millor decisió a l'hora d'escollir els estudis universitaris.

En l'enllaç pots accedir a la web de les Jornades de Portes Obertes als tres Campus de la UPV i enllaç directe a la inscripció al Campus de Gandia; al nostre campus es realitzen els dies 13 d'abril i 4, 6 i 11 de maig. 

Les jornades del 13 d'abril ja estan cobertes, però queden places per a la resta de dies. 

Si necessites més informació pots demanar-la a Josep Mas, a subdireccio_promocio.epsg@upv.es- 

T'esperem!

(13/04/2019)EMAS upv