- -
UPV
 

Presentació de projectes transversals de 2n i 3r de Comunicació Audiovisual

Presentació de projectes transversals de 2n i 3r de Comunicació Audiovisual

Divendres 11 de gener

Els estudiants de segon i tercer curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la Universitat Politècnica de València presenten els seus projectes transversals, el divendres 11 de gener a la Sala de Conferències 1 del Campus de Gandia UPV. L'entrada és lliure. 

El divendres al matí, a les 10.00h els estudiants de tercer presenten els seus curtmetratges, peces audiovisuals de ficció en les quals han realitzat tot el procés: des de la idea, el guió, la preproducció, realització, edició, postproducció... 

El divendres a la vesprada, a les 15.30h, els estudiants de segon presentaran els seus 'Perfils audiovisuals', entrevistes / documental sobre un personatge de rellevància, d'uns cinc minuts de durada.

Projectes reals

El Grau en Comunicació Audiovisual de la UPV (Campus de Gandia) es caracteritza pel seu caràcter marcadament pràctic. Per això, els estudiants disposen d'un mes al final de cada quadrimestre per a treballar un projecte en el qual apliquen els coneixements adquirits en les assignatures i treballen per equips.

El producte que desenvolupen ha de complir amb els requisits dels treballs que s'executen en la realitat. Al llarg dels cursos aprenen a desenvolupar productes informatius, de ficció, artístics... a través de tots els suports comunicatius: ràdio, vídeo, multimèdia...

(11/01/2019)EMAS upv