- -
UPV
 

Oberta la preinscripció a la 4a Edició dels Cursos Online en Revenue Management

Oberta la preinscripció a la 4a Edició dels Cursos Online en Revenue Management

Matrícula reduïda per a inscripcions abans del 14 de gener

Ja està oberta la preinscripció a la quarta edició dels cursos online sobre Revenue Management per a la Gestió d'empreses Turístiques, que el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València impartirà del 28 de gener al 5 de setembre de 2019.

+ info en  http://revenuemanagement.blogs.upv.es/  

El Revenue Management consisteix en la gestió activa dels preus en funció del comportament de la demanda. Al sector turístic i afins (esdeveniments, salons, etc.) existeix una demanda creixent de professionals qualificats que sàpien gestionar els preus i manejar el programari de suport a la presa de decisions. Aquests cursos estan dirigits tant a professionals com a estudiants, amb tres cursos online, que s'impartiran de forma successiva:

- Un curs de nivell bàsic, que començarà el 28/1/19

- Un curs de nivell mitjà, amb inici el 11/03/19

- I el curs avançat (Total Revenue Management) del 3/05/19 al 27/06/19

Per tal de facilitar el seguiment del curs, s'ha incorporat una convocatòria extraordinària al setembre, per a tots els cursos. D'aquesta forma, l'alumne podrà presentar-se:

- A la convocatòria ordinària (quan acaba un nivell i comença el següent)

- I/o a la convocatòria extraordinària (el 5 setembre).

Aquest examen presencial podrà realitzar-se al Campus de Vera o el de Gandia; o bé, per videoconferència de PoliformaT, per als alumnes residents anara de València o Gandia. Per a qualsevol consulta, els interessats poden contactar amb Bernat Roig, professor de Màrqueting al Campus de Gandia i director del curs, en el correu electrònic bernat@upv.es

(30/11/2018)EMAS upv