- -
UPV
 

Where should I build my Startup? Choosing an Ecosystem that will Drive Your Success

Where should I build my Startup? Choosing an Ecosystem that will Drive Your Success

Cafè al Campus, dimarts 27 de novembre, 16.00h, Centre d' Emprenedors. Entrada lliure

El dimarts dia 27 de novembre torna al Campus de Gandia “Un Cafè al Campus”. David Sullivan, estatunidenc i establit a Gandia impartirà en anglès a les 16.00h en el Centre d'Emprenedors del Campus la xarrada titulada: “Where Should I Build My Startup? Choosing an Ecosystem that will Drive Your Success.”

David Sullivan és expert en transaccions complexes de captació de fons tant per a empreses públiques com privades, en aspectes tan diferents com ofertes públiques inicials, valors convertibles, derivats, PIPE, ofertes de compra i ofertes d'intercanvi. Ha assessorat empreses com McDonald’s, Procter & Gamble, Marriott, General Electric, Ashland, Bristol-Myers, Conagra, Pentair, Marathon Petroleum i les principals startups mundials.

Durant la xarrada, David Sullivan ens explicarà que una de les primeres i més importants decisions que ha de prendre un emprenedor és on situar la seua startup. Cada startup té unes necessitats úniques com: capital,mà d'obra, tecnologia i màrqueting.

L'emprenedor ha de triar una ubicació (país, ciutat) on l'ecosistema de negocis local en general puga satisfer aquestes necessitats de manera eficient i rendible. David ha seleccionat exemples del món real perquè es puga visualitzar de forma pràctica com els empresaris prenen aquesta decisió tan important.

També analitzarà els ecosistemes de negocis de la UE enfront dels d'EUA: la captació d'inversió, les diferències fiscals i el marc actual d'emprenedoria global.

El ponent és llicenciat en Enginyeria Química per la Universitat de Princeton i té un MBA de l'Escola de Negocis d'Harvard. En els últims anys David ha desenvolupat la seua carrera professional com a Director General en Bank of America Merrill Lynch a Nova York.

Un Cafè al Campus és una iniciativa de la Càtedra d'Innovació per a acostar al món professional al món acadèmic a través d'empresaris i emprenedors que transmeten de primera mà les seues experiències. És un acte obert a tot el públic on els assistents comparteixen cafè i tertúlia amb el convidat.

(27/11/2018)EMAS upv