- -
UPV
 

TedXUPValència Saló 'Els nostres oceans'

TedXUPValència Saló 'Els nostres oceans'

Ponència d'Enric Sala. NOVA DATA, 13 DE DESEMBRE

El dijous 13 de desembre a les 12:30h celebrarem al Campus de Gandia l' esdeveniment TEDxUPValència Saló, al Saló de  Conferències 1.  Es visualitzarà una ponència d'Enric Sala, que tractarà el tema "Els nostres Oceans".  La sobrepesca, la contaminació i la destrucció del litoral tenen als nostres oceans i costes en crisi. Si no protegim els nostres oceans, perdrem la riquesa del nostre ecosistema.

Sobre tot això tindrem l'oportunitat de parlar després de veure la xerrada de TED.com i comentar-la amb un especialista en aquests temes. Encara que l'assistència és gratuïta, cal apuntar-se a la web de l'enllaç.  

Enric Sala

Enric Sala és un ‘National Geographic Explorer-in-Residence’ dedicat a la restauració de la salut i productivitat de l'oceà. Les seues més de 120 publicacions científiques són àmpliament reconegudes i s'utilitzen com a fonament per a iniciatives reals, com la creació de reserves marines. 

Actualment, Enric treballa en la protecció dels últims ecosistemes marins pristins del món i en el desenvolupament de nous models de negoci per a la conservació marina. Va fundar i dirigeix National Geographic’s Pristine Seas, un projecte que combina exploració, investigació i mitjans de comunicació, per a inspirar els líders dels països en la protecció dels últims espais salvatges de l'oceà. Fins al moment, Pristine Seas ha ajudat a crear 13 de les majors reserves del planeta, amb una extensió de 4,5 milions de quilòmetres quadrats. 

Enric ha rebut nombrosos reconeixements, entre els quals es troben el premi 2008 al Líder Jove Mundial, atorgat pel Fòrum Econòmic Mundial i el premi a la investigació de la Societat Geogràfica Espanyola de 2013. És membre de la Royal Geographical Society i assessora a diverses organitzacions internacionals i governs.

(13/12/2018)EMAS upv