- -
UPV
 

Exposiciķ fotogrāfica d'Alba Ramírez, estudiant de 3r de CAv

Exposiciķ fotogrāfica d'Alba Ramírez, estudiant de 3r de CAv

La pots veure fins el 3 de desembre a la Sala d'exposicions del CRAI

Alba Ramírez, estudiant de tercer curs del Grau en Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, és l'autora de les obres que podran veure's en l'Exposició 'De l'un altre a Subjecte', situada en el CRAI, del 8 de novembre al 3 de desembre. La inauguració té lloc el dijous 8 de novembre a les 20.00h en la Sala de Conferències 1. 
 
Segons explica Alba Ramírez, en la seua exposició es reflecteix la iniciació sexual, l'amor i la soledat de les dones, en un conjunt de 21 fotografies. 'La desgràcia de la dona consisteix que no se'l convida a lluitar pel seu compte, condemnada a la dependència, abans que obeir a tirans prefereix servir a un déu, opta per voler tan ardentment la seua esclavitud que aquesta se li apareixerà com l'expressió de la seua llibertat. Una de les causes d'opressió cap a la dona és la biologia, a través d'aquesta s'aniran mostrant diferents situacions a les quals estem sotmeses. Ella rebutjarà qualsevol tipus d'amor, excepte l'amor propi per a esdevenir en Subjecte i deixar de ser L'Un altre', explica Alba Ramírez. 
 
 Alba té 20 anys i afirma que li encanta la fotografia, en concret el retrat artístic. 'Porte el meu treball a través de les xarxes socials, per instagram amb @vapordeaire. Com a referència a l'hora de crear m'agrada agafar idees de la fotografia de cinema', explica.  
(08/11/2018)EMAS upv